Opetustyö Tansaniassa

Art in Tanzania tukee yli sataa koulua ja opetuskeskusta Tansaniassa. Vapaaehtoiset ja työharjoittelijat työskentelevät eri ikäisten lasten ja nuorten parissa opettaen matematiikkaa, englantia ja muita aineita. Vapaaehtoiset eivät ainoastaan tarjoa kipeästi kaivattua apua opettajapulasta kärsiville kouluille, vaan myös esittelevät moderneja opetusmetodeja, joista on hyötyä niin oppilaille kuin opettajillekin. Opettajat oppivat vapaaehtoisten avulla uusia asioita, jotka auttavat kehittämään opetuksen tasoa. Vapaaehtoiset ja harjoittelijat tekevät myös aikuisopetustyötä esimerkiksi tietokonekursseilla ja englannin kursseilla.volunteer in education

Art in Tanzanialla on opetustyöprojekteja Dar es Salaamissa, Moshissa Kilimanjarolla, N'gorongorolla ja Sansibarilla. Meillä on yhteensä yli sata opetusalan paikkaa vapaaehtoisille ja työharjoittelijoille. Kouluja pidetään yllä useimmiten paikallisten kanssa ja jotkut koulut olemme rakentaneet itse.

volunteering in schoolsJoskus kehityksen näkee helposti, kuten esimerkiksi Masaimaassa, jossa aloitimme koulutyön suuren apinanleipäpuun alla. Keräsimme hiljalleen varoja safariohjelmistamme ja rakensimme kylään varsinaisen koulurakennuksen. Palkkasimme opettajia ja varmistimme, että myös masai-tytöillä on mahdollisuus päästä kouluun. Tällä hetkellä koulussamme on huutava pula luokkahuoneista, sillä yhä useammat masai-lapset palavat halusta päästä kouluun ja oppimaan.

Tule vapaaehtoiseksi tai tee työharjoittelusi Afrikassa ja koet asioita, joita et koskaan unohda. Ensimmäisen kokemuksen jälkeen monet palaavat Afrikkaan tekemään töitä. Tansania on unohtumaton maa aloittaa tutustuminen unelmiesi Afrikkaan.

Opetusalan Info

Additional information